BRANSJEN MØTES PÅ SMAK 2011

8.-11. februar er det klart for Smak 2011 hos Norges Varemesse på Lillestrøm. Det er to år siden siste Smak-messe, som har etablert seg som den viktigste messen for aktører innen hotell, serveringsbransjen, institusjoner, service- og dagligvarehandelen. På Smak 2011 får du nyttig oppdatering og impulser om hva som rører seg både i din, og i andre deler av bransjen.

 – Forrige Smak-messe ble en gedigen suksess. Aldri har vi hatt flere

utstillere og aldri har vi hatt flere besøkende, over 26.000. Våre ambisjoner om å være det

viktigste møtestedet for bransjen det året, ble innfridd til fulle. Disse ambisjonene

har vi også for Smak 2011. Vi regner med rundt 375 utstillere denne gang. Det faglige programmet er mer omfattende enn noengang, og messen som konkurransearena blir også helt unik med bl.a. både Norgesmesterskap og Bocuse d´Or-kvalifisering, sier prosjektsjef Trond Andersen.

 – Det er likevel muligheten til å oppdatere seg på trender og nyheter som gjør

Smak 2011 til en helt spesiell begivenhet som man absolutt må få med seg.

Bredden i utstillermassen på Smak, sammen med deltagerne du finner på

NEF-Dagene, gjør at det er noe for alle profesjonelle aktører innenfor hotell,

serveringsbransjen, institusjon og service- og dagligvarehandel. Nettopp derfor

tror og håper vi på at besøksrekorden fra forrige gang vil bli slått. Ikke minst fordi

tilbakemeldingene fra forrige messe tyder på at det er viktig for de fleste å ha en slik

felles arena hvor man treffer andre bransjefolk, sier Trond Andersen.

 Det blir interessante seminarer hver dag, med muligheter for faglig påfyll for alle aktører som skal oppdatere seg. Flere av seminarene toppes med spennende prisutdelinger.

 Les hele artikkelen i desemberutgaven av HRR.

About hkp