Dîner des Grand Chefs du Monde

NETT Geir_Skeie-Bocuse_d_Or-2009Mandag 28. januar samles over 200 stjerner fra gastronomiens verden til “Dîner des Grands Chefs du Monde” i rådhuset i Lyon.  Alain Ducasse, som har tre Michelin-stjerner på hver av sine restauranter i Paris, Monaco og London, har ansvaret for menyen, som er inspirert av temaene på Sirha World Cuisine Summit.

For å feire Sirha’s 30 års jubileum, har Michelin-stjerne chefs fra hele verden bestemt seg for å hylle en levende legende innen fransk gastronomi; Paul Bocuse. Blant de mange kjente topp-chefs som kommer til arrangementet er: Pierre Gagnaire, Peter Goossens, Anne-Sophie Pic, Guy Savoy, Pierre Troisgros og vår egen Geir Skeie. Svenske Mathias Dahlgren og franske Matthieu Viannay har ansvaret for å lage fristende appetittvekkere. Franske Emmanuel Renaut  skal lage en utsøkt forrett. Amerikanske Thomas Keller, som eier to 3-stjerners restauranter, skal stå for den første hovedretten. Alain Ducasse skal stå for annen hovedrett og dessert.

About hkp