VIESTAD OG WONGRAVEN MAT- OG VINUKE

Restauranten St.Lars på Bislett i Oslo, som på relativt kort tid har etablert seg som et meget godt og populært matsted, er i dagene 21. – 26. juni åsted for Viestad Mat- og Vinuke. TV-kokken Andreas Viestad og vin-afficionado Sigurd Wongraven, samarbeider en spennende mat- og vinmeny.

Sigurd Wongraven bor på Bislett. Han er frontfigur i Satyricon, et av verdens ledende og største Black Metal band, og har de siste 7 årene, parallelt med musikken, lidenskapelig dyrket interessen for vin. Han har opparbeidet seg stor kunnskap om vin og høsten 2010 tok han skrittet helt ut og laget sin egen vin i
samarbeid med Italias beste unge vinmaker. Resultatet ble to tradisjonelle og
elegante viner som representerer Piemonte, i Nord-Italia, sett gjennom Sigurd
Wongravens øyne: Alleanza Langhe Rosso 2009, samt den eksklusive Unione
Barolo 2006
.

Andreas Viestad bor også på Bislett, på slektsgården Viestad i Farsund og på en gård i Cape Town om vinteren. Han er fast matformidler i Dagbladet Magasinet og i The Washington Post. Han er programleder med norsk mat på agendaen og forfatter av flere prisbelønte kokebøker. Vinteren 2010 åpnet han baren og grillrestauranten St. Lars.

Med sin felles tilhørighet på Bislett og med lidenskap og engasjement for god mat og god vin, forener Viestad og Wongraven nå krefter i sitt lokalmiljø. I et
samarbeide mellom de to vil uken 21. til 26. juni være viet en spesiallaget
meny av St. Lars og Wongraven. Det blir retter fra det grillbaserte konseptet
til St. Lars tilpasset Wongravens viner.

About hkp