”ÅRETS REISELIVSSKAPER”

Høve Støtt har vunnet den prestisjefylte reiselivsprisen ”Årets reiselivsskaper”.  ”Selskapet holder til på Geilo, med hele Hallingdal som nedslagsfelt og har inspirert reiselivsaktører i hele Norge til å tenke nytt. Høve Støtt har et sterkt engasjement innen design og norsk økoturisme”, heter det i juryens begrunnelse.

Reiselivsprisen går til en person eller bedrift som har introdusert en ny og innovativ reiselivsopplevelse eller videreutviklet en eksisterende. Opplevelsen skal ha bidratt til reiselivsbedriftens suksess og hatt en positiv innvirkning på Norge som reisemål.

Høve Støtt AS tilbyr økosertifiserte aktiviter og opplevelser på Geilo. Den allsidige opplevelsesbedriften tilbyr aktiviteter for en hver smak. Enten du ønsker å smidin egen krok, legge ut på en trolsk trugetur, bli med på en sparksafari, få guidet fjellturer inn i nasjonalparkene, ta et kurs i opplevelsesøkonomi eller et takkebakkekurs, har Høve Støtt en løsning for deg.

Alle aktiviteter og opplevelser er utviklet og tilrettelagt for å gjøre minst mulig inngrep i naturen og følger prinsippene for norsk økoturisme.

De andre nominerte Skaperkraft er alle vinnere, men en bedrift må stikke av med prisen. Her de andre nominerte til ”Årets reiselivsskaper” var:

Thon Hotel Lofoten har i løpet av kort tid blitt et flaggskip i Nord-Norsk reiseliv. Hotellet er en inspirasjon for sine omgivelser gjennom sin vilje til å skape nye opplevelseskonsepter, i samarbeid med andre aktører i regionen. I tillegg til å satse på lokale og ferske råvarer, er hotellet direkte tilknyttet Lofoten kulturhus og har stått bak flere kulturelle begivenheter i regionen, blant annet et samarbeid med Kammermusikkfestivalen.

EKT Langedrag naturpark AS er fjellgården som ligger i naturskjønne omgivelser i Tunhovd i Nore og Uvdal kommune, med rundt 300 dyr, fordelt på 20 forskjellige arter. Gården har eget ysteri og geitemelk-produksjon og en leirskole, som kan huse over 80 elever hver uke. Her,1000 meter over havet, får de besøkende oppleve verdien av kontakt med dyr og natur, et sunt kosthold og et alkoholfritt miljø.

FOTO: Thon Hotel Lofoten

About hkp