”ÅRETS UNGE” NOMINASJONSFRIST 1.DESEMBER

Kåringen av ”Årets Unge Hotelier” og ”Årets Unge Leder i Reisebransjen” arrangeres av HSMAI i samarbeid med HRR og andre bransjeaktører. Prisutdelingen foregår i Oslo 12. januar 2011 i forbindelse med HSMAIs store prisfest. Omkostningene blir dekket av flere toneangivende bedrifter i bransjen. Fristen for nominering av kandidater er 1.desember.

Denne gang er det fire forandringer fra tidligere år:

  1. Aldersgrensen heves fra 33 til 35 år
  2. Det vil bli gjennomført intervju med finalistene
  3. Prisutdelingen vil foregå på HSMAIs store prisfest 12.januar
  4. Premien for ”Årets Unge Leder i Reisebransjen” er studieopphold ved London Business School

 Prisene deles ut årlig og blir tildelt unge ledere som har utmerket seg spesielt det siste året, enten ved eksepsjonelt gode resultater i sin jobb, eller har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle. Kandidater blir vurdert i forhold til karriereløp, i tillegg til årets prestasjoner.

Formålet med prisen er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter

Dette er en pris for hele bransjen. Prisen har vært hotellfokusert, da vi tidligere kun har arbeidet med Cornell University. Dette er nå endret. For å nå tydeligere ut også til reisebyråene, flyselskapene, turoperatørene og andre aktører i reiselivsnæringen, har vi inngått et samarbeid med velrenommerte London Business School. Samtidig videreføres samarbeidet med Cornell, som regnes for å være verdens fremste lærested for hotellnæringen.

Vinnerne får studieopphold

Premien til ”Årets Unge Hotelier” er tre valgfrie PDF-kurs á tre dager ved The Cornell School of Hotel Administration, New York. Her er det mulig å tilpasse undervisningen til egne behov. Vinneren av ”Årets Unge Leder i Reisebransjen” får et valgfritt kurs ved London Business School. Begge prisene inkluderer reise og opphold.

 Konkurranseregler

Den som nomineres må:
– være bosatt i Norge
– være 35 år eller yngre pr. 31.12.10
– inneha lederstilling i en reiselivsbedrift i Norge

– Ikke ha blitt tildelt prisen tidligere, men kandidater fra tidligere år kan delta

Alle som arbeider i reiselivsbransjen kan nomineres. F.eks. ansatte på hoteller, hotellkjeder, kongressentre, reiselivsorganisasjoner, flyselskaper, fergeselskaper, cruiseselskaper, restauranter, reisebyråer og turoperatører.

Nominasjon av kandidater skal sendes inn av overordnet i bedriften/konsernet, styreleder, eier eller lignende.

For å nominere en kandidat send inn:
Navn, adresse, e-post, telefon, stilling, arbeidssted, resymé, begrunnelse for nominasjon og bilde. Samt navn, e-post, telefon, arbeidssted og stilling på deg selv.

Nærmere opplysninger om dette og standardskjema finnes på www.hsmai.no under vignetten ”Årets Unge”.
Kandidater som går videre i prosessen vil bli invitert til et utfyllende intervju. Årets juryleder er Geir Lundkvist, adm.dir. i Scandic Hotels.

Nominasjonene av kandidater må sendes oss innen 1.desember.

Forslag sendes på e-post til postbox@hsmai.no, eller sendes i posten til HSMAI, Oscarsgate 81, 0256 Oslo. E-post eller konvolutten merkes “Årets Unge”.

Lykke til med nomineringen!

About hkp