”POP UP”-RESTAURANTER PÅ TURISTATTRAKSJONER

Nå er det mulig å oppleve smak og design i omgivelser som kan ta pusten fra de fleste. To Electrolux ”Pop-up”-restauranter konstruert som en glasskube, vil reise på tvers gjennom hele Europa og vil by på eksklusive gourmetopplevelser for inntil 18 gjester av gangen. De transparente og semitransparente strukturene vil bli plassert på toppen av historiske monumenter, bygninger, ved fjellsider og til og med på vannet i Belgia, Italia, Russland, Sveits og Sverige, men bare i tre måneder på hvert sted.
 – De to Electrolux Cube restaurantene vil tilby våre gjester eksklusive matopplevelser i spektakulære omgivelser. Mens gjestene nyter en bedre lunsj eller middag, får de samtidig muligheten til å oppleve og lære av profesjonelle kjøkkensjefer som selskapet samarbeider med, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux Home Products Norge.

Kjøkkenet vil være plassert i Kubens sentrum som en naturlig og transparent del av restauranten. Fra midten av lokalet vil noen av Europas fremste kokker tilberede mat, og demonstrere sine kulinariske ferdigheter for gjestene.
Belysning, lyd og innemiljø blir styrt av moderne teknologi for å sikre den rette atmosfæren til hver meny som skal serveres.
 
Kubemenyene blir skreddersydd på hvert sted restauranten ”popper” opp. Slik skal kokkene la seg inspirere av de lokale råvarene og den særegne atmosfæren Kuben er omgitt av. All mat tilberedes på Electrolux produkter med den nyeste og mest innovative kjøkkenteknologi og design– som man også finner på flere topprestauranter rundt om i Europa.

Når gjestene ankommer restauranten vil det 140 kvadratmeter store lokalet stå klart til et spektakulært måltid med blendede utsikt utenom det vanlige. Når maten serveres vil et oppdekket spisebord falle ned fra taket så de 18 gjestene kan ta plass for å innta et minnerikt måltid. Etter maten vil bordet bli hevet igjen for å gjøre lokalet klart for kveldshygge med drinker og sosial mingling.
 
Electrolux Cube skal pryde toppen av Arc de Triomphe i Parc du Cinquantenaire i Brussel (bildet) frem til 3. juli. Det historiske monumentet er oppført i 1905 i anledning 50-års jubileet for den belgiske uavhengigheten. Electrolux Kubens plassering tilbyr middagsgjestene en ”once in a lifetime” utsikt over den berømte parken med Brussel skyline i horisonten.

About hkp