15 REISELIVSPERLER FÅR GRATIS STAND PÅ REISELIV 2012

Norges Varemesse etterlyser unike reiselivsbedrifter, hvorav en hedres som årets PERLE på Reiseliv 2012. Kandidater fra hele landet oppfordres til å melde seg. 15 finalister plukkes ut og får kostnadsfri standplass og bygging av stand på Reiseliv 2012, 2.- 4. mars.

– Vi vet at det finnes mange unike PERLER i Norge, og disse skal skinne på Reiseliv 2012,  sier prosjektleder, Torill Engelberg. – Vi ønsker å hedre en unik og ekte norsk reiselivsbedrift med
lokal forankring, som også er en attraksjon for stedet.

– Fristen for påmelding er 20. desember. Dette er en mulighet til å vise frem sin bedrift for et kjøpesterkt publikum, fastslår Torill Engelberg. – Det norske folk vet alt for lite om hvilke Perler som faktisk finnes i landet vårt, og det rett utenfor stuedøra vår. Jeg er ikke i tvil om at nøkkelen til vekst i norsk reiselivsnæring for 2012 ligger i hvor godt vi klarer å utnytte det norske markedet. Kåringen av årets reiselivsPERLE bidrar til å sette fokus på Norge som det viktigste reisemål – også for oss nordmenn.

Juryen består av kjente reiselivsprofiler som velger ut 15 finalister som inviteres til Reiseliv 2012, der de får egen standplass og oppbygging kostnadsfritt. Videre vil årets PERLE kåres i kombinasjon av en publikumsavstemning og juryen.

Ytterligere opplysninger og påmelding årets PERLE, se www.messe.no/reiseliv

 

 

About hkp