26 NORTH RESTAURANT & SOCIAL CLUB KLAR FOR SOMMEREN

I fjor åpnet 26 North Restaurant & Social Club på Bryggen i Bergen. Etter den strålende mottagelsen utvider nå restauranten og åpner uteservering med det de kaller, Bergens beste beliggenhet.

I likhet med søsterrestauranten i Stavanger, ble 26 North Restaurant & Social Club i Bergen en umiddelbar suksess da den åpnet i august i fjor. Siden starten har restauranten klatret over 170 plasser på TripAdvisor og mottatt strålende anmeldelser både for maten og servicen.

– Maten vår er oppriktig og kompromissløs. Vi bruker kun de aller beste råvarene fra de nordiske skogene, fjordene og gårdene, fordi vi vil at gjestene skal få oppleve det absolutt beste som Norden har å tilby, forteller Rune Fristad, Restaurantsjef ved 26 North Restaurant & Social Club i Bergen.

Restauranten ligger helt ytterst på Bryggen, med det som trolig er byens beste beliggenhet. Her får gjestene servert moderne, nordiske tradisjonsretter i uhøytidelige omgivelser. Med stort fokus på lokale råvarer og en kapasitet på totalt 304 sitteplasser, går 26 North Restaurant & Social Club en travel sommer i møte. Nå åpner også en egen uteservering med plass til 150 gjester.

På menyen står blant annet retter som «Vårrull av norsk krabbe», «Vafler med norsk spekeskinke og geitost», Torsketunge fra Lofoten, gjestefavoritten «26 North Burger» og selvfølgelig Dagens spesial.

– Som navnet antyder, lager vi Dagens spesial med de aller beste råvarene tilgjengelig den dagen. ”Brett fra fjordene”, med norsk tapas og varierte småretter, har også blitt veldig populært, fordi gjestene kan dele matopplevelsene og få flere smaker i samme rett, forteller restaurantsjefen.

26 North Restaurant & Social Club er inspirert av de nordiske landene, den spektakulære naturen, de kulinariske skattene og designen.

 

 

About hkp