30 BUTIKKER OG SERVERINGSSTEDER KLARE FOR MATHALLEN

I begynnelsen av oktober åpner Mathallen i Oslo på Vulkan og det jobbes nå på spreng med å gjøre lokalene klare. Hele 30 butikker og restauranter har fått plass i den gamle fabrikkhallen. Tysk, spansk, italiensk, fransk, asiatisk – og ikke minst mye norsk kvalitetsmat blir å finne.

– Mathallen skal være et sted for alle. Både folk flest og kjøkkensjefer skal kunne handle råvarer her, det være seg fra norske småskalaprodusenter eller utenlandsk spesialimport. Og det skal være åpent fra tidlig om morgenen til sent på kvelden, sier Frode Rønne Malmo, markedssjef for Mathallen.

Han forteller at Mathallen, når den står ferdig i oktober, skal bli et senter for norsk matkultur.

– Vi ønsker å skape et treffpunkt for både mannen i gata, de som er spesielt interessert i mat og de profesjonelle. Her skal du kunne både lære bort og bli lært. Mathallen skal bli et sted hvor du tar med deg familie og venner og tilbringer en fridag. Her blir det kaféer, restauranter, små spesialistbutikker samt en rekke matrelaterte aktiviteter, sier Rønne Malmo.

Mathallens 30 aktører skal tilby mat og drikke av høy kvalitet, med vekt på det unike.

Åpner 2. oktober med offisiell åpning fredag 12. oktober.

I løpet av året skal Mathallen være preget av ulike festivaler og arrangementer som handler om mat, drikke og gode opplevelser.

 

 

About hkp