700 STRESSLESS TIL OSLO PLAZA

8-bransjenytt-stressless-bilde-4Ekornes Contract har inngått avtale om levering av nær 700 Stressless stoler til Radisson Blu Plaza Oslo, som i disse dager går i gang med et omfattende renoveringsprosjekt. Det er Wenaas Hotels ASA som står bak bestillingen.

Leveransen omfatter i første omgang 676 stoler av typen Stressless London, med oppstart fra 9. januar 2017. Det er Link Arkitekter som står bak interiøret på de nye og innbydende rommene. Alle hotellrommene skal renoveres, og prosjektet skal være ferdigstilt juli 2017.

–  Ekornes har de siste årene gjennomført flere store endringer i kolleksjonen, bl.a. med bruk av nye materialer. Det gjør at vi kan tilby et større spekter av attraktive design for hoteller og offentlige miljøer, sier Ole Bjørn Roald, Key Account Manager Hotel for Ekornes Contract.

Han forteller at Ekornes Contract vil satse mer på denne målgruppen fremover, og det er selvsagt en fjær i hatten at vi får være med å sette preg på et av Wenaas Hotels’ signalhoteller i Skandinavia.

– Det forteller oss at vi er konkurransedyktige i forhold til utenlandske leverandører i denne sektoren. Vårt fokus er kvalitet, komfort og funksjonalitet, fulgt opp av gode garantier og kortreist kundeservice. Vi er stolte over at Wenaas velger møbler fra Ekornes til Radisson Blu Plaza Oslo, sier Roald.

Wenaas Hotels ASA er en del av Wenaasgruppen AS. Konsernet har 24 hotelleiendommer, 8982 rom og leieinntekter på ca. NOK 800 millioner på årsbasis. Konsernets strategi er å eie, leie ut og drifte hotelleiendommer som ligger i større byer, har god lokalisering og mer enn 200 rom. Hotellene skal være ledende på kvalitet og service i sitt segment.

About hkp