9.OKTOBER KÅRES ÅRETS UNGE HOTELIÉR OG ÅRETS UNGE LEDER I REISEBRANSJEN

Administrerende direktør Morten Thorvaldsen (bildet) i Thon Hotels er utnevnt til juryleder for Årets Unge Hoteliér og Årets Unge Leder i Reisebransjen, som kåres i regi av reiselivsorganisasjonen HSMAI og HRR. Tirsdag 9. oktober skal prisvinnere utropes.

Prisutdelingen foregår på Radisson Blu Scandinavia Hotel i forbindelse med HSMAI-dagen. Det  forventes over 200 personer til arrangementet.

I tillegg til Morten Thorvaldsen sitter følgende i juryen, som skal hedre unge og talentfulle kandidater innen reiselivsbransjen:

Fredrikke Næss, Area Human Resources Director Nordic, The Rezidor Hotel Group og District director Park Inn Nordic

Fredrik Utheim konsernsjef i Rica Hotels

Terje Sand Innovasjonsarkitekt i Brand Management Group

André Schreiner konserndirektør Quality Resort

Jens B. Raanaas adm.dir. i AS Pals

Hans Kristiansen redaktør for HRR

Ingunn Hofseth adm.dir. i HSMAI

Fremmer resultatorientert og nytenkende lederskap

Prisene deles ut årlig, og blir tildelt unge ledere som har utmerket seg spesielt det siste året, enten ved eksepsjonelt gode resultater i sin jobb, eller at de har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle. Kandidater blir vurdert i forhold til karriereløp, i tillegg til årets prestasjoner.

Adm. dir. Ingunn Hofseth i HSMAI gleder seg til juryering og etterhvert utdeling av priser.

– Formålet med prisene er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter. Dette er priser for hele bransjen, sier Ingunn Hofseth.

Premien til Årets Unge Hoteliér er tre valgfrie PDP-kurs à tre dager ved The Cornell School of Hotel Administration, New York. Her er det mulig å tilpasse undervisningen etter egne behov. Vinneren av Årets Unge Leder i Reisebransjen får et valgfritt kurs ved London Business School. Begge prisene inkluderer reise og opphold.

– De som blir nominerte må være bosatt i Norge, samt være under 35 år. De kan heller ikke ha mottatt prisen tidligere. Dessuten må man ha en lederstilling. Man må også jobbe i reiselivsbransjen for å bli nominert, sier Ingunn Hofseth.

Mer om HSMAI, HSMAI-dagen og prisene finner du på www.hsmai.no.

 

About hkp