ÅPNINGSPARTY PÅ SCANDIC FORNEBU

Scandic Hotel Fornebu åpnet tidlig i høst, og nylig ble det holdt et stort åpningsparty for kunder, forbindelser og naboer.

IT Fornebu har bygget hotellet i samarbeide med Utstillingsplassen Eiendom. Beliggenheten er i Rolfsbukta, sentralt i forhold til mange, store bedrifter, bl.a. Telenor, Aker Solutions, IT Fornebu, Statoil, etc).

Scandic Fornebu er det største konferansehotellet i Bærum og Oslo vest, med 334 dobbeltrom, konferansefasiliteter for opptil 1000 personer, spa, restaurant og flott utsikt over Oslofjorden.

Hotellets nærhet til sjøen, båtlivet og stranden, gir en god og harmonisk ramme både utendørs og innendørs. Scandic Fornebus designtema er «Underwater World», som  kjennetegner interiør og mat – og merkes av alle sanser.

Det er mye lys og luft, ikke minst i fellesarealene. Lobbyen er imponerende stor og luftig. Den store møtesalen kan, på kort tid, omskapes nesten fullstendig, ved hjelp av forskjellige installasjoner og lyseffekter.
Rommene er store og luftige, med god og miljøvennlig ventilasjon. De er selvfølgelig bygget i henhold til Svanens kriterier for miljøhotell og Scandics standard for miljørom.

Hotellets restaurant har fokus på alt det deilige som havets spiskammer har å by på. Det benyttes lokale råvarer av høy kvalitet, og byr både på den tradisjonelle sjømaten – og en ny vri på kjente og smakfulle råvarer. Foruten lunsj- og middagsservering i restauranten, vil hotellet tilby take away-retter og overtidsmat til arbeidstagere og beboere i nærområdet.

– Og til sommeren åpnes uterestauranten, der det blir en fantastisk utsikt utover Oslofjorden, sier hotellets direktør, Niklas Lindström.

Foto: Tre kjente Scandic-profiler på åpningsfesten, fra høyre: Martin Creydt /Senior Vice President og sjef for forretningsutvikling i Scandic Hotels, Svein Arild Steen-Mevold/adm.dir. Scandic Norge og Geir Lundkvist/tidligere Scandic-sjef i Norge.

About hkp