ÅRETS MEDARBEIDER I NORDIC CHOICE JOBBER PÅ COMFORT HOTEL XPRESS YOUNGSTORGET

Forrige helg gikk Nordic Choice Hotels’ årlige Vinterkonferanse av stabelen i Stockholm, hvor 3000 av hotellkonsernets medarbeidere i Norden samles til inspirasjon og utmerkelser. En av de mest prestisjefylte prisene, Employee of the Year, gikk til Comfort Hotel Xpress Youngstorgets stjerne Asif Fazli, som har en sterk historie med seg i bagasjen. Comfort Hotel Trondheim vant Comfort Hotel of the Year, i tillegg var hotellsjef Petter Kristiansen fra Comfort Hotel Karl Johan nominert til General Manager of the Year.

Hvert år samles medarbeidere fra Nordic Choice’ 197 hoteller, en tradisjon med formål om å skape en vinnende bedriftskultur. I år var temaet for helgen “Rebels by Choice”, og som de ekte rebellene Comfort Hotel er, markerte de seg med både vinnere og nominerte i flere kategorier. En av de gjeveste prisene, som deles ut er Employee of the Year, hvor årets medarbeider blant 16.500 ansatte skal kåres. I år var det altså Asif Fazli som gikk av med seieren, og nominasjonsteksten vitner om en medarbeider som alltid gir det lille ekstra.

Prisen ble overrakt Asif personlig av Petter Stordalen på scenen under Vinterkonferansen, og sammen med fantastiske fine ord, fikk alle i salen også høre Asif’s sterke historie fortalt av Petter.

Asif er født i India med indisk/spansk mor og afghansk/tyrkisk far. Da Asif var 6 år reiste de på ferie til Afghanistan – og akkurat da brøt krigen ut. Faren ble fengslet og senere drept. Moren ble syk, og Asif jobbet for å brødfø familien fra han var 6 år gammel. Han kom til Norge som enslig flyktning 16 år gammel, og har nå – 11 år etter – lykkes med å få til en familiegjenforening for sine søsken da moren døde samme år som han kom til Norge.

Å ha Asif som ansatt på hotellet betyr svært mye. Han er en rollemodell og en inspirasjonskilde for alle ansatte på både hotellet og i resten av kjeden vår. Vi er enormt stolte av å ha en som ham med på laget vårt, sier Espen Ravnå, General Manager på Comfort Hotel Xpress Youngstorget.

 

About hkp