AUST-AGDERS BESTE HOTELLFROKOST

Nyoppussede Thon Hotel Arendal er kåret til fylkesvinner i Twinings Best Breakfast.

– Det er med stor glede at vi fikk nyheten at vi ble fylkesvinner. Det var veldig moro. Medarbeiderne mine har mottatt nyheten med stor begeistring. Vi har alle jobbet hardt mot dette målet om å ha den beste frokosten i byen – og nå ble vi altså fylkesvinner. Vi satser veldig på økologisk og hjemmelaget mat. Vår ferskpressede juice er veldig populær og gjestene våre liker at frokostkokken lager mat til dem i åpent kjøkken om morgenen og at vi serverer kaffe ved bordet, sier hotelldirektør Stig André Nilsen.  Thon Hotel Arendal er nylig blitt pusset opp med nye hotellrom, møterom, treningsrom og lobbybar.

– Gjester kan nå nyte Aust-Agders beste frokost i vår nye frokostsal i toppetasjen, hvor vi også har en 100 kvadratmeter stor takterrasse med sol fra morgen til kveld og nydelig utsikt over sjøen, med Tromøy og Hisøy i bakgrunnen. Toppetasjen kan også brukes til spesielle arrangementer som brylluper eller selskap, og store skyvedører kan åpnes ut mot terrassen. Terrassen er et perfekt sted å nyte morgenkaffen og vår fantastiske og nå prisbelønte frokost, forteller Nilsen.  Thon Hotel Arendal ligger midt i Arendals gamle trehusbebyggelse på Tyholmen, og ble ferdigoppusset 1. juni 2017. Hotellet har 113 rom og suiter med Smart-TV og Bose-anlegg på rommet. Det serveres gratis kveldsmat til hotellets gjester og frokosten er inkludert i prisen på de norske hotellene til Thon Hotels.

I 2016 vant Thon Hotels Norges beste frokost-konkurransen. Thon Hotel Lofoten kom på førsteplass, og Thon Hotel Rosenkrantz Oslo kom på annenplass.

About hkp