“BARNAS SOMMER” PÅ QUALITY HOTEL

NETT Barnas ivsoijwzetso3icmiyizI sommer lanserer Quality Hotel et nytt aktivitetskonsept, “Barnas Sommer“, på alle 60 hoteller i Norden.

– Hos Quality Hotel kommer du som gjest til dekket bord. Vi ønsker å tilrettelegge for både store og små gjester som bor hos oss, og vi gleder oss til å ta fatt på sommeren med skattejakt for barna og aktivitetsrom med morsomme spill, for alle og enhversier Eivind Tangvik, Senior Vice President Quality Hotel.

Konseptet “Barnas Sommer” er laget for å aktivisere de minste hotellgjestene, og fra 16. juni, vil alle Quality Hotel i Norden arrangere daglige skattejakter. Ved ankomst får barna spesiallagde skattekister, som i løpet av jakten skal fylles med skatter, blant annet en gullpenge som kan veksles inn mot en softis på jaktens siste stopp. I tillegg til skattejakten, vil alle hotellene tilby aktivitetsrom med brett- og bordspill, samt en helt ny sommermeny for barn.

– Det er fantastisk at vi kan tilby familier noe ekstra morsomt på vårt og alle Quality Hotel i Norden. Vi gleder oss til å ønske barna velkommen til en storslått sommer hos oss, sier Kjetil Røed, hotelldirektør på Quality Hotel Edvard Grieg.

About hkp