BEST WESTERN PÅ PLASS I TROMSØ

Amalie Hotel er nytt medlem i Best Western Hotels & Resorts. Hotellet, som ligger i Sjøgata, midt i Tromsø sentrum, blir et Sure Hotel by Best Western. Dette er varemerket for mellomklassehotellene med bra standard og service, til en riktig pris.

Amalie Hotel er et lite, hyggelig hotell midt i Tromsø sentrum, med 48 rom og nyrenovert frokostrestaurant. Hotellet eies og drives av Idar K. Gabrielsen, som en del av Enter Tromsø, med totalt 5 overnattingsbedrifter og leiligheter.

– Vi har jobbet lenge med å få et medlemshotell på plass på denne viktige destinasjonen. Tromsø tiltrekker seg turister, så vel som forretningsreisende, og byen har også et yrende kulturliv, i tillegg til Norges arktiske universitet, som er verdens nordligste, sier Hege Ramm, Country Manager Norway. – Vi har stor etterspørsel etter hotell i Tromsø, og Amalie Hotel med sin sentrale beliggenhet og personlige service, passer ypperlig både for våre corporate gjester og de feriereisende.

– Det er viktig for oss å beholde hotellet som en del av Enter Tromsø, med våre andre overnattingsbedrifter, og samtidig bli del av en internasjonal virksomhet. Det har vi mulighet til i Best Western Hotels & Resorts. Samtidig får vi et nettverk med profesjonelle ansatte i Best Western, og distribusjonen, lojalitetsprogrammet og salgsaktivitetene, spesielt innen corporate segmentet, vil bidra til at hotellet får tilgang på en helt ny kundegruppe, sier Idar K. Gabrielsen, eier og daglig leder av Enter Tromsø.

About hkp