BEST WESTERN PLUS MIDT I OSLO

Nylig var det offisiell markering av at Best Western har fått sitt første Best Western Pluss hotell i Oslo. Hotellet som idag heter Best Western Plus City Hotel Oslo, ligger meget sentralt i Kirkegaten, like ved Karl Johansgate. Tidligere var det hotell med mange studioleiligheter her, som opererte under navnet My City Home Hotel, men da var resepsjonen i tredje etasje. Eier er daglig leder Imran Amin med familie, de har også et hotell i Agadir i Marokko.

– Vi valgte Best Western fordi det er et internasjonalt varemerke og vi liker konseptet til Best Western Plus. Vi har mange utenlandske gjester, etterhvert har vi fått svært mange fra Kina og India. På hverdagene er det mest forretningsreisende, mens i helgene er det mange fritidsreisende, sier Imran Amin.

Best Western Plus City Hotel Oslo ligger i en klassisk bygård fra 1858. Hotellet har totalt 50 rom og studioleiligheter. Alle rommene er forskjellige og holder høy standard. Baderommene er større og bedre utstyrt enn det man vanligvis finner på tilsvarende hoteller. Kaffebaren Sans Deli i lobbyområdet er allerede blitt  populær og i underetasjen ligger restauranten Sans Restaurant & Cocktailbar. Hotellet har 20 ansatte.

– Det er veldig stas å få et Best Western Plus hotell midt i Oslo sentrum. Her vil gjestene nyte godt av hotellets moderne fasiliteter og et høyt servicenivå, og beliggenheten midt i sentrum av byen vil tiltrekke seg mange av våre internasjonale og nasjonale gjester, sier Hege Ramm, Country Manager for Best Western Hotels & Resorts i Norge.

Bilde:

Daglig leder Imran Amin, med sjef for Best Western i Norge, Hege Ramm.

About hkp