BEST WESTERN SKAL ÅPNE NYTT HOTELL PÅ EVENES

I juni 2019 åpner et nybygd flyplasshotell med 160 rom på Harstad Narvik Flyplass Evenes. Flyplassen ligger strategisk plassert mellom Harstad og Narvik og har de siste årene opplevd sterk vekst i antall reisende, til ca. 750.000 passasjerer per år. Flyplassen er også en viktig base for militæret i Nord-Norge.

Hotellet skal eies av BW Hospitality Group, CIC Hospitality og Wexus Gruppen. Hotellet kommer til å bli et Sure Hotel by Best Western. Dette er et av Best Western kjedens nye varemerker som står for behagelig overnatting i personlige hotell med bra verdi og basistilbud.

– Det er svært gledelig at vi får et hotell til i Nord-Norge, som i tillegg er et helt nybygd hotell, sier Johan Kukacka, CEO for Best Western Hotels & Resorts i Skandinavia. – Vi ser et stort potensial i å kunne fylle hotellet både med gjester som reiser privat og i jobbsammenheng.

– At vi får muligheten til å bygge dette hotellet er fantastisk, da det finnes en stor etterspørsel i regionen etter moderne og personlige hotellrom, med høy verdi for gjestene, sier Matthias B. Tanski, CEO for CIC Hospitality, som skal drive hotellet. – Vi har også planer om å bygge og drive flere hoteller på andre strategiske lokasjoner i Norge og Sverige, sier Tanski.

– Dette er en stor og viktig jobb for Wexus Gruppen, som står for totalentreprisen av hotellet. Vi ser stort potensiale i regionen og ser frem til et spennende prosjekt og eierskap sammen med CIC og BW, sier Egil Messmer i Wexus Gruppen.

About hkp