BLI MED PÅ HSMAI-DAGEN PÅ HOTEL CONTINENTAL 24. SEPTEMBER

En heldags konferanse vil gi deg og dine kolleger en oversikt over hva som rører seg i bransjen, med fokus på tema HSMAI mener er viktig næringen setter på agendaen. Årets tema er blant annet Winning for customers and company culture gjennom HSMAI Region Europes Serviceløfte-program, The Service Pledge. Morgendagens vinnere er dem som investerer i sin bedriftskultur, og tar kundeopplevelsen inn i styrerommet.

Hør Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør, Scandic Norge, snakke om viktigheten av god ledelse. Han vil dele av sin mangeårige erfaring som leder og nå som toppleder. Han vil også dele sine tanker om hva han selv ønsket han visste mer om som yngre leder. Svein Arild ble av HSMAI Region Europe kåret som en av Top 20 Extraordinary minds and contributors to the industry of Commercial & Revenue Optimization Leaders.

HSMAI-dagen vil også videreføre den debatten HSMAI har satt i gang i Europa og som også er tema på HSMAI Leadership Day i London i september, om hvordan både kundene og salgskanalene endrer seg, og at det krever en helt annen kompetanse av kommende ledere og medarbeidere. Det krever også et helt annet samspill på tvers av disipliner og at det jobbes mindre i “silos”, innenfor viktige områder som HSMAI har sine faggrupper:

Revenue Management 

Marketing 

Sales 

Distribution 

Culture & People 

Innovation 

Anant Vithlani, Vice President Sales, Nordic Choice Hotels og nyvalgt leder av HSMAI Region Europe Sales Executive Advisory Board, rapporterer fra HSMAI Region Leadership conference i London. Deretter blir det topplederdebatt med ledende aktører i bransjen om denne problemstillingen og mere.

HSMAI lover deg et engasjerende program, som varer hele dagen. Det blir konkret og matnyttig, slik at du kan nyttiggjøre deg dette umiddelbart på egen arbeidsplass.

Målgruppe: GM´s and their leadership team, Destination Directors, Commercial Leaders, HR, RM Directors, Sales & Marketers and HQ.

Dersom du er HSMAI medlem og du jobber i selve bransjen, kan du delta gratis inkl. lunsj og hele programmet.

Ikke medlem ennå, se her for medlemskap: https://hsmai.eu/about/

HSMAI håper å se deg mandag 24. september på Hotel Continental. Program og påmelding:  http://hsmai.no/2018/06/25/hsmai-dagen-mandag-24-september-pa-hotel-continental/

 

 

About hkp