BLOG

Storkjøkken Service AS blir Trøndelag Storkjøkkensenter AS

Storkjøkken Service AS møter den nye tiden med å gå sammen med Storkjøkkensenteret og endrer nå navn og profil til Trøndelag Storkjøkkensenter AS. Storkjøkken Service AS ble etablert i 1978 og er idag en betydelig leverandør og servicepartner av storkjøkkenutstyr, kjøl – frys og profesjonelle vaskerimaskiner mellom Dovrefjell og Saltfjellet. For at de også i fremtiden skal oppnå de beste innkjøpspriser, kunne tilby produkter av høyeste kvalitet og opprettholde sin gode serviceavdeling, har de kommet frem til en optimal løsning i samarbeid med Storkjøkkensenteret.

Storkjøkkensenteret består pr.dato av Lillehammer, Agder, Drammen, Haugaland, Bergen, Fredrikstad, og nå Trøndelag Storkjøkkensenter AS, som med dette vil bli en del av et betydelig import og innkjøpssamarbeid med samme profil. Dette vil igjen komme kundene til gode i form av produkter fra øverste hylle og av meget høy kvalitet til konkurransedyktige priser, uansett hvor i Norge de holder til. De unngår også at denne bransjen sentraliseres og forsvinner fra distriktene.  Det er ute i distriktene kundene er og det er her det er viktig å være tilstede når behovene melder seg. Utstyret blir mer og mer komplisert og det kreves oppdaterte og skolerte serviceteknikere for å kunne utføre service og vedlikehold på den raskeste og best økonomisk for kundene. Dette vil bidra til å spare kundene for store kostnader og lange avbrudd. Like viktig er fagfolk som kan planløse og prosjektere et avansert storkjøkken, et kuldeanlegg eller et vaskeri. Forskjellen på en god og en dårlig prosjektering kan bety være eller ikke være for kunden.

Alle de ulike storkjøkkensentrene har en sterk lokal tilhørlighet med egne lokale eiere og et mannskap som kjenner de lokale forhold, den lokale kulturen og sine kunders behov.  Trøndelag Storkjøkkensenter AS fortsetter med det samme dyktige mannskapet med daglig leder Kjell Bjørnar Wennevik ved roret. For kundene i nedslagsfeltet til Trøndelag Storkjøkkensenter as, vil dette bety at de får en leverandør som har klart å se fremover og som sikrer tilgjengelighet også i fremtiden. Noe av kravene for å bli et storkjøkkensenter er å ha alle kvalifikasjoner i eget hus innen teknisk service, delelager, prosjektering og produktkunnskap. Trøndelag Storkjøkkensenter AS har alt dette på plass og gir med det sine kunder en sikkerhet når de skal velge leverandør av storkjøkkenutstyr, kjøl – frys og vaskerimaskiner.

Målet med denne oppbyggingen er at hele Norge skal få ”sitt eget” storkjøkkensenter. Sin egen leverandør og servicepartner innenfor storkjøkkenutstyr, kjøl – frys og profesjonelle vaskerimaskiner.

Mannskapet i Trøndelag Storkjøkkensenter as gleder seg til å kunne presentere mange nye, spennende produkter som hører hjemme i toppsjiktet av hva denne bransjen kan tilby. Med nye innkjøpsbetingelser, bevissthet på kvalitet, god service og fornuftige priser, ligger alt tilrette for en meget konkurransedyktig og erfaren leverandør og servicepartner for gamle og nye kunder i hele regionen.

Gå inn på Storkjøkkensenterets hjemmeside www.storkjokkensenteret.no  for mer informasjon.

 

About the Author