CHRISTIAN LUNDE – NY SJEF FOR VISITOSLO

Christian Lunde er ansatt som ny administrerende direktør i VisitOSLO etter Bente Bratland Holm.

– Jeg er både ydmyk og klar til å ta fatt på en av Norges mest spennende og utfordrende stillinger innenfor reiseliv og opplevelser. VisitOSLO er en profesjonell og fremoverlent markeds- og kompetansebedrift, som vi sammen skal ta mot nye høyder, sier Christian Lunde.

Lunde kommer fra stillingen som Vice President Sales i Nordic Choice Hotels (fra 2014), der han blant annet har ledet et omfattende omstillings- og struktureringsarbeid. Tidligere har han hatt en rekke sentrale roller i norsk reiseliv, blant annet som administrerende direktør i Star Tour 2009 – 2014 og salgsdirektør for Rica Hotels 2003–2009.

Oslo er en betydelig reiselivsdestinasjon med et nasjonalt ansvar for å sikre at Norge tar en større del av en internasjonal vekst. Som administrerende direktør for VisitOSLO vil Christian Lunde få ansvaret for å bidra til å videreutvikle Oslo i en tid der en internasjonal kamp om stadig flere reisende blir krevende.

Den nye lederen må ta tydelig grep for å øke verdiskapningen, gjennom aksjonærsamarbeid og samarbeid med Oslo kommune og andre offentlige myndigheter. I tillegg skal han videreføre strategiene knyttet til å skaffe flere arrangementer til Oslo, fremme Oslos nye posisjonering som “The world’s favorite compact stage“, bidra til å gjøre bransjen bedre og være digitale pionerer. – Oslo er Europas raskest voksende hovedstad og vokser raskere enn forventet. Behovet for utvikling av nye forretningsmodeller, markedsinnovasjon og et virkemiddelapparat som fungerer godt i forhold til næringsaktører, offentlige institusjoner og aksjonærer er derfor stort. Vi er glad for at Christian Lunde har sagt ja til å lede VisitOSLOs arbeid med å ta Oslo som turist- og kongressdestinasjon videre inn i fremtiden, sier styreleder i VisitOSLO, Tarje Hellebust.

About hkp