CLARION ÅPNER STORHOTELL I GÖTEBORG

Clarion Hotel Post i Göteborg åpnes 26.januar. Satsingen på Clarion Hotels kronjuvel er
hotellkjedens største noensinne. Byens gamle, ærverdige posthus har gjennomgått en total forvandling for å kunne møte moderne gjesters behov. Unik kunst, fantastisk innredning og gastronomiske opplevelser er bare en liten del av hotellets mange tilbud.

Petter A. Stordalen står bak oppføringen av Clarion Hotel Post. Magnus Månsson fra det anerkjente arkitektkontoret Semrén & Månsson har, sammen med den norske interiørdesigneren Anemone Wille Våge, bidratt med idéen, tegningene og interiøret. Interiøret skal kombinere følelsen fra den gamle industribyen og det moderne samfunnet. Her finner du både historiske innredningsdetaljer og en nylaget resepsjonsdisk gjort av krystallprismer. Den internasjonalt anerkjente kokken Marcus Samuelsson har utviklet restaurant- og barkonseptet.

– Clarion Hotel Post er noe utover det vanlige og er et nytt landemerke for Göteborg. Vi har samlet det absolutt beste innenfor design, kultur, gastronomi og følelse for service. Gjestene møter mange inntrykk allerede ved innsjekkingen og følelsen av å bo i et fascinerende miljø skal holde seg under hele besøket, sier Petter A. Stordalen.

Clarion Hotel Post har totalt 500 rom, inkludert tre luksuriøse, romslige suiter (Rooftop Suite, Juliussuiten og Elnasuiten). Rooftop Suite har utsikt fra 13. etasje, svømmebasseng og terrasse. I den nye delen av hotellet gir høye panoramavinduer en spektakulær utsikt over Göteborgs hustak. I den gamle hotelldelen har man bevart detaljer fra 1920-tallet, slik som de dype vindusnisjene og en makeløs takhøyde som gir rommene en stor romslighet.

 

 

About hkp