COMFORT GRAND CENTRAL ÅPNET

Torsdag ble Comfort Hotel Grand Central i Oslo offisielt åpnet av ordfører Fabian Stang.

– Idag kan man beskrive området rundt Østbanehallen med tre ord: buss, trikk og parkeringsplass. Det er en del av byen som ikke brukes, et sted man haster forbi. Med Comfort Hotel Grand Central, blir Østbanehallen og Jernbanetorget revitalisert og bylivet bringes tilbake til Jernbanetorget, sier hotelldirektør Olav Langli.

Comfort Hotel Grand Central er første steg i renoveringen av Østbanehallen og området rundt Oslo S. Den nye Østbanehallen vil være klar i løpet av 2013.
– Vi har jobbet lenge med prosjektet, og resultatet er blitt helt fantastisk. Sjelen i det verneverdige bygget er blitt ivaretatt, samtidig som byen har fått et urbant hotell som Oslo kan være stolt av, sier Pål Berger, adm. dir. i Rom Eiendom.
– Hotellet er blitt en reise i tid. Du ser deler av Oslos 1800-tall, men du ser også glimt av fremtidens Oslo. Det blir mer internasjonalt og mer urbant. Vi er sinnssykt stolte av dette hotellet. Comfort Hotel Grand Central vil gi Oslo sentrum et nytt preg, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice.

Foto: Hotelldirektør Olav Langli og Petter A.Stordalen.

 

About hkp