COMFORT HOTEL BØRSPARKEN – “FIT FOR BUSINESS”

7-borsparken-johanna-p1020354Comfort Hotel Børsparken har nå lansert et helt nytt treningskonsept, i samarbeid med CrossFit Christiania. – Vårt slagord er “Fit for Business“, sier hotellets direktør, Johanna Furenbäck (bildet).

Hotellet ligger kun 300 meter fra Oslo S og med kort vei til det meste som skjer i sentrum. Nærmeste nabo er Oslo Børs, med Operaen like bak. Mange av rommene har utsikt mot Operaen, de er naturligvis spesielt populære.

– Vi har nå nylig relansert vårt kule hotellgym, der vi satset på en fler-funksjonell gym med fokus på øvelser med egen kroppsvekt og installering av en Crossfit cage. Her er det i tillegg en romaskin og andre kondisjonsmaskiner, pluss løse vekter. CrossFit Christiania har bistått oss, for å få på plass Nordens første CrossFit hotel-gym og vi kan fremover tilby PT-timer med egen instruktør, samt ukentlige sirkeltreninger for våre gjester.

Dette gjør vi fordi det er stor etterspørsel fra gjestene. Jeg synes det er like viktig at vi som hotell er oppdatert med hensyn til treningsmuligheter, som det er å være oppdatert på rom, mat og service. Vi gjennomførte undersøkelser for å finne ut hva stamgjestene ønsket, og et slikt treningstilbud, der vi satser på en mer moderne type trening, kom høyt opp på ønskelisten hos svært mange. Tilfeldigvis hadde treningsstudioet CrossFit Christiania åpnet i nærheten bare noen måneder tidligere, så vi fulgte litt med på hva de drev med, og fant at vi hadde samme visjon om å gi folk en aktiv hverdag, som vi også ønsker å tilby våre gjester.

Vi har allerede fått tilbakemelding fra gjester som sier de velger oss på grunn av treningsfasilitetene, det er jo morsomt å høre.

Svært mange bruker lokalet, særlig tidlig morgen og om kvelden er det mye folk der. Mange spør også om når neste sirkeltrening skal foregå.

Treningslokalet er også åpent for folk som ikke er gjester på hotellet, flere bedrifter i nabolaget benytter tilbudet, sier Johanna Furenbäck. Hun har vært sjef for Comfort Hotel Børsparken i to år, før det var hun salgssjef på Quality Hotel 33 på Økern.

Comfort Hotel Børsparken har 248 rom, derav kun 19 enkeltrom, fordelt på åtte etasjer.

Les hele artikkelen i HRR nr.7

 

About hkp