ERIK MYKLEBUST – NY PARTNER I HOTELIA

1 Bransjefolk  - Partnerne i Hotelia ASRådgivningsselskapet for hotell, hotelleiendom og reiseliv har tatt opp Erik Myklebust (41) som ny partner. Han har studert økonomi og finans ved The Wharton School at The University of Pennsylvania. Har jobbet i telekombransjen i USA og corporate finance i Enskilda Securities i London. Myklebust har arbeidet med salg og kjøp av selskaper i alle de skandinaviske land og har bred erfaring fra strukturering og finansiering av transaksjoner.

I Norge har Myklebust jobbet med Stalheim Hotel, som er eiet av hans familie og der han selv er en betydelig aksjonær. Deretter gikk han inn i private equity-miljøet Marchfirst Norway som ble største aksjonær i Estatia Resort, Norges ledende utvikler og driver av resorthoteller. Myklebust var ansvarlig for utvikling av nye prosjekter i Estatia Resort fra 2004 til 2009. Her  gjennomførte han flere kjøp og salg av hotelleiendommer, inngikk leieavtaler og etablerte forvaltningsrutiner for hotelleiendommer.

Fra 2010 har Myklebust vært engasjert som rådgiver i Horwath HTL Norway.

Erik Myklebust er partner i Hotelia AS der han skal arbeide med utviklingsprosjekter, verdivurderinger, leietakersøk, eiendomstransaksjoner og generell rådgivning og forvaltning.

Bak Hotelia står de fire hotellprofilene Erik Myklebust (bildet fra v.), Anders Vatne, Peter Wiederstrøm og Geir Lundkvist. Alle har svært lang fartstid fra hotell- og hotelleiendoms-bransjen, med erfaring som hotelldirektører, hotellkjedesjef, hotellkonsulenter, analytikere, fagskribent og leder for Nordens største hotelleiendomsselskap.

 

About hkp