ESPEN KARLSEN – “ÅRETS HOTELIER”

Espen Karlsen (2)Espen Karlsen er tildelt prisen “Årets Hotelier 2013” for sin innsats som hotelldirektør på Farris Bad, Larvik. Den høytidelige utdelingen fant sted 14.mars under Serviceforum på Hotellhøgskolen i Stavanger.

– Å motta den ærefulle prisen er en fantastisk anerkjennelse for det arbeidet vi som team har gjort på Farris Bad. For meg personlig er prisen en anerkjennelse av å tørre å være annerledes, og å ta utradisjonelle valg i oppbyggingen av en sterk merkevare som Farris Bad er. En gammel drøm om å få gå på Cornell er gått i oppfyllelse og det blir en stor inspirasjonskilde i mitt videre arbeid på THE THIEF. Jeg må få takke alle mine medarbeidere og hele ledergruppen på Farris Bad for denne prisen, sier en overveldet Espen Karlsen.

Karlsen er utdannet ved Norsk Hotellhøgskole i Stavanger med kjøkken, restaurant og hotelledelse. Han har tidligere jobbet som driftsdirektør for Estatia Resort Hotels, kommersiell sjef for Den Norske Opera og har mange års erfaring som hotelldirektør for ulike hoteller innen Nordic Choice Hotels.

– Espen er en hotelldirektør med sterk integritet, vinnervilje og ikke minst et stort engasjement. Det er lett å se at han brenner for jobben, for medarbeiderne og for hotelldrift. Vi er superstolte over at flere anerkjenner Espens talent og hans fantastiske resultater, sier Petter A. Stordalen, som står bak hotellet THE THIEF.

Cornell Hotel Society (CHS) Norway Chapter er initiativtaker til prisen, og Karlsen er den fjerde i rekken som kan smykke seg med utmerkelsen ”Årets Hotelier”.

– Med veldig sterke kandidater var det svært vanskelig og “close race” helt frem til beslutningen for juryen. Valget falt på Espen Karlsen for hans målrettede arbeid på Farris Bad. Hans visjon om å få jobben gjort, fylle hotellet og sette det på kartet gjennom kvalitet og opplevelser og deretter oppnå målene er imponerende – juryen gratulerer og ønsker lykke til på THE THIEF, sier juryformann Tarje Hellebust.

Premien er to ukers etterutdannelse på ”General Manager Program” (GMP) i juni 2013 ved Cornell School of Hotel Administration i USA, inkludert reise og opphold. GMP er et krevende kurs, hvor høyt kvalifiserte hotelldirektører fra velrenommerte hoteller rundt om i verden deltar. The Cornell School of Hotel Administration regnes for å være verdens fremste lærested for ”Hospitality Management”.

 

About hkp