EUROSTAR – ENDA STERKERE KONKURRENT TIL FLYENE

Det europeiske høyhastighetstoget Eurostar har ambisjoner om å vokse og bli en enda sterkere konkurrent til flyene. Idag opererer de i Storbritannia, Frankrike og Belgia, men ønsker nå å bygge ut nettverket til også å omfatte Syd-Frankrike, Tyskland og Nederland. For å markere starten på dette nye kapitlet, har de nå utviklet en ny identitet med ny logo og det skal gjennomføres flere serviceforbedringer.

Passasjerene på forretningsklassen Business Premier vil nå få tilbud om bl.a. mat fra Alain Roux og taxibooking-service fra toget.

På økonomiklasse blir det også flere forbedringer. Bl.a. kan reisende få to inngangsbilletter for prisen av én til ledende muséer og gallerier i London, Paris og Brussel. De kan også få 15% rabatt på Jamie Olivers restaurant i London. Togmateriellet skal også fornyes, 10 nye Eurostar-togsett er bestilt.

Eurostars høyhastighetstog trafikkerer strekningen London –Paris på 2 timer og 15 minutter. London – Brussel tar kun 1 time og 51 minutter, mens London – Lille tar 1 time og 20 minutter.

About hkp