FESTNINGSHOTELLENE VIL ÅPNE “NORSK” SLOTTSHOTELL I SVERIGE

Kun én time og femti minutter fra Oslo ligger herskapelige Torreby Slott. – Drøbaksmannen Niels Georg Sørensen bygde slottet i 1887, og det gjør dette slottet unikt for Festningshotellene, som ble stiftet i Drøbak. Med sin norske historie og nærhet til både Norge og Drøbak, ser vi i Festningshotellene på Torreby Slott som en perfekt mulighet til å åpne vårt første slottshotell, sier styreleder Tony Eide i Festningshotellene.

Intensjonsavtalen inkluderer mulighetene for ytterligere utvikling av eiendommen i fremtiden.

– Vi i Festningshotellene ønsker å tilbakeføre så mye som mulig av slottsfølelsen til våre gjester. Det å bo på slottet skal gi en følelse utenom det vanlige, og med himmelsenger, slottsbibliotek, historieformidling og en flott vinkjeller, ønsker vi å gjøre det ytterste for å tilby dette. Med flere flotte saler og lokaler, vil det også være åpent for selskaper og brylluper, sier Tony Eide.

Torreby Slott ligger omkranset av en av Sveriges eldste og flotteste golfbaner.

Festningshotellene består i dag av Oscarsborg Hotel & Resort på Oscarsborg Festning, Festningen Hotel & Resort på Kongsvinger Festning og Reenskaug Hotel i festningsbyen Drøbak. Alle er medlemmer av De Historiske Hotel & Spisesteder. Festningen Hotel & Resort ble i 2018 kåret til Årets Borg/Slott i Europa av «Historic Hotel of Europe».

About hkp