FIRST HOTEL MILLENNIUM I NY DRAKT

First Hotel Millennium i Oslo sentrum, som ble åpnet i 1998, har nå vært gjennom en betydelig renovering og fremsto i slutten av august i ny drakt. 112 rom er renovert, i tillegg har hotellet fått to nye rom, da to tidligere kontorer er gjort om til gjesteværelser. 10 av rommene har store balkonger, det finnes til og med enkeltrom som har balkonger som er større enn selve rommet.
Alle rom har store senger med Jensen-madrasser. Sengene er høye, slik at belastningen på stuepikenes rygger blir minimal når det skal res opp og holdes rent.
Underholdning besørges av nye flatskjerm-TV’er med programpakke fra Hoist.
Alle korridorer har fått nye tepper. I lobbyen er det nye møbler og tekstiler
Restauranten Bocca, har også fått nytt interiør. Her er det italiensk meny, spesialiteten er pizza. SIAS har hatt oppdraget med renoveringen.
– Vi er nå også igang med en svanemerking, som skal avsluttes i høst, sier adm.dir. Johan Appelgren. Appelgren har ledet hotellet i ett års tid, tidligere jobbet han ved hotellet i årene 2005-2008.
First Hotel Millennium har 25 ansatte i forskjellige stillingsbrøker. Nå skal de selv ta tilbake housekeeping, som har vært satt ut i en periode, det fører til 10 flere ansatte på hotellet. – Det er mye forretningstrafikk i uken, vi har stamkunder fra en rekke bedrifter. Det er også mange bedrifter, organisasjoner og offentlig virksomhet i nabolaget. I det siste har vi tegnet flere større bedriftsavtaler, de har stor sett to års varighet, sier salgssjef Berit G.Trøen.
Og i helgene er Millennium et populært hotell for folk som er på besøk i Oslo.
– Nå er hotellet slik vi vil ha det. Vi har allerede fått veldig positive tilbakemeldinger og omsetningen er gått opp med de nye rommene, sier Johan Appelgren.

<bt>
Adm.dir Johan Appelgren og salgssjef Berit G. Trøen forteller at de allerede har fått positiv respons i markedet etter renoveringen.

Les hele artikkelen i HRR nr.5

About hkp