FIRST HOTELS MED SPANSK DUAL-BRANDING

4 First Hotels Asmund Haare og Alfonso CastellanoFirst Hotels har inngått et såkalt dual branding-samarbeid med den spanske boutique-hotellkjeden Petit Palace. I disse dager skrus First Hotels-skilt opp på hele 33 sentralt beliggende spanske hoteller.

– Dette er et stort internasjonalt gjennombrudd for oss og viser klart og tydelig at First Hotels-brandet er eksporterbart langt utenfor Nordens grenser. Dette er første skritt i vår internasjonale satsing og jeg er veldig godt fornøyd med å få Petit Palace med på laget, sier Asmund Haare, eier og grunnlegger av First Hotels.

– Petit Palace har hoteller sentralt beliggende syv av de største spanske byene, og blir den første kjeden First Hotels inngår et såkalt dual branding-samarbeid med.

Petit Palace har en portefølje som står godt til våre hoteller. Kvaliteten er jevnt over høy og designet er veldig bra. De unike byggene skaper også unike gjesteopplevlser, sier Haare.

Spania har lenge vært favorittdestinasjonen til skandinaver generelt og nordmenn spesielt. Hvert år reiser nesten 4,4 millioner skandinaver til Spania og 1,5 millioner av dem er norske.

– Når vi først satser utenfor Nordens grenser, er det naturlig at valget faller på Spania. Faktisk utgjør skandinaviske reisende det fjerde største markedet for innkommende turister til Spania, sier Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels.

Den umettelige Spania-interessen har også Alfonso Castellano, administrerende direktør i Petit Palace, for lengst fått med seg.

Dette samarbeidet tilgjengeliggjør det viktige skandinaviske markedet på en helt ny måte. Vi vet at nordmenn har høye krav til kvalitet når de velger hoteller, og jeg ser frem til å vise frem vårt produkt, sier Castellano.

Alle Petit Palace-hotellene blir bookbare fra First Hotels hjemmesider, men også gjennom reisebyråer.

– Når våre gjester bestiller et First Hotel Petit Palace-rom, kan de være sikre på at standarden er bra, servicen høy, og at de kan forholde seg til vår distribusjonsplattform og våre kundebehandlere i de skandinaviske landene. Dette gir en trygghet jeg tror mange etterspør i en kompleks og et stadig mer uoversiktlig hotellmarked, sier Ingdal

First Hotel Petit Palace har idag hoteller i Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Bilbao, Malaga og Salamanca.

Bilde:

Asmund Haare, eier og grunnlegger av First Hotels (t.v.) og Alfonso Castellano, adm.dir. i Petit Palace.

 

About hkp