FIRST HOTELS TIL HAUGESUND

1. februar får First Hotels sitt første hotell i Haugesund. First Hotels har inngått en franchiseavtale med Hendersons City Hotel. Hotellet, som ligger i sentrale Haugesund, bytter 1. februar navn til First Hotel Hendersons City, Haugesund.

– Vi er stolte og glade over det nye samarbeidet og for etableringen i Haugesund. Hotellet, som er totalt nyrenovert, har en fantastisk atmosfære og er noe utover det vanlige. Det har en veldig flott beliggenhet og passer meget bra inn i vår portefølje. Haugesund er en viktig destinasjon for oss og våre kunder, og med dette samarbeidet styrker vi ytterligere vår posisjon og markedsdekning i Norge. Det er med glede vi ønsker hotellet og dets personale varmt velkommen som en del av First Hotels, sier Lennart Johansson, Commercial Director i First Hotels.

– Hendersons-familien er veldig glad for at hotellet skal bli en del av First Hotels. Vi har tro på at dette skal bli et godt og fruktbart samarbeid for alle parter. I en bransje med svak lønnsomhet og tøff konkurranse, er det viktig å ha evnen og viljen til å tenke annerledes. Hotellkonseptene i Haugesund er like, ingen skiller seg spesielt ut. Vår
visjon er å være et vertskap som til enhver tid lever opp til våre gjesters forventninger. Vi vil sørge for at våre gjester får en annerledes hotellopplevelse fullt av unike minner. Sammen med First Hotels ønsker vi å styrke vår markedsposisjon om fortsatt å være en ledende aktør på Haugalandet, sier direktør Knut Henderson ved First Hotel Henderson City.

First Hotel Hendersons City, Haugesund er fullrenovert fra en gammel sparebank til et boutiquehotell med særpreg. Samtidig som den historiske arkitekturen er tatt vare på, har hotellet et unikt og moderne design. 53 elegante rom og suiter med eksklusiv italiensk design.

First Hotels er en av Skandinavias ledende hotellkjeder, med 58 unike hoteller med sentral beliggenhet i utvalgte byer i Norge, Sverige og Danmark.

 

 

About hkp