FJORD LINE DOBLER KAPASITETEN SANDEFJORD – STRØMSTAD

nett-fjord-line-bilde-batFjord Line vant konkurransen utlyst av Sandefjord kommune om avgangene kl. 07:00 og 13:30. Nå skal selskapet investere i et nytt og svært miljøvennlig skip for å kunne doble antallet seilinger.

– Vi er stolte og glade for at vi nå kan gi våre kunder enda flere og bedre produkter. Sandefjordsruten har alltid vært viktig for Fjord Line. Nå fortsetter vi veksten, sier Rickard Ternblom, CEO i Fjord Line AS.

Fjord Line skal nå investere i et skip som blir i verdensklasse hva angår miljø, sikkerhet og komfort. –  Vi går nå umiddelbart i gang med å finne et skip hvor utslipp og støy vil være redusert til et minimum, sier Ternblom.

Etter at Fjord Line fikk bedre rutetider på linjen mellom Sandefjord og Strømstad for et år siden, har selskapet hatt en markert vekst i passasjerantallet på denne ruten. I tredje kvartal var økningen på hele 18 prosent mot samme kvartal i fjor.

Fra januar til og med september økte antallet passasjerer på Fjord Lines skip med 9 prosent sammenlignet med samme periode i 2015. Omsetningen økte med 25 prosent. Den viktige godstrafikken økte med 11 prosent, etter en særlig sterk vekst i tredje kvartal. Bookingene for resten av 2016 på flere av rutene er også bedre enn de var på samme tid i fjor.

– Omsetningen for 2016 kommer til å bli den beste i selskapets historie, og det kommer også til å bli en kraftig resultatforbedring sammenlignet med i fjor. Alle våre fire skip kan vise til vekst og det var en historisk milepæl for oss da vi allerede i september markerte at vi hadde transportert mer enn en million gjester, sier Rickard Ternblom i Fjord Line.

About hkp