FØRSTE NORSKE HOTELL MED SAFEHOTELS PREMIUM CERTIFICATION

Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen har i en årrekke jobbet aktivt for å holde et høyt sikkerhetsnivå. Nå er hotellet, som det første i Norge, tildelt Safehotels Premium Level Certification.

Sertifiseringen bekrefter at hotellet har gjort nødvendige og viktige tiltak for å sikre at både gjester og ansatte blir godt ivaretatt dersom noe uforutsett skulle inntreffe, samt at hotellet jobber aktivt for å forebygge risiko.

– Å sørge for et høyt sikkerhetsnivå, og ta vare på våre gjester og medarbeider, er førsteprioritet for oss. Denne sertifiseringen bekrefter at vi har gjort nødvendige tiltak for å sikre at tryggheten og sikkerheten til våre besøkende og team-medlemmer er godt ivaretatt, forteller hotelldirektør Nina Askvik (bildet), Radisson Blu Royal Hotel, Bergen.

Safehotels gir en objektiv tredjepartsevaluering av hotellers og konferansesteders sikkerhetsstandard verden over – og dekker alle viktige aspekter av hotell- og konferansesikkerhet.

I løpet av de siste årene har mer enn 200 Radisson-hoteller blitt Safehotels sertifisert verden over. Bare i Norden er nær halvparten av alle hotellene allerede sertifisert.

I sertifiseringen inngår blant annet oppdatering av sikkerhetsprosedyrer, gjennomgang av sikkerhetsrutiner, kriseberedskap og vedlikehold, samt forebyggende sikkerhetstiltak. Bevisstgjøring av de ansatte på områder som brannsikkerhet og førstehjelp, står også sentralt i Safehotels-sertifiseringen.

About hkp