FRA PARK INN TIL – RADISSON BLU MOUNTAIN RESORT & RESIDENCES, TRYSIL

7-radissonblumountainresort_wintersunPark Inn by Radisson hotellet i Trysil gjøres i desember om til Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil og får samtidig større uteservering og konsepter som Super Breakfast og Experience Meetings. Hotellkjeden tilbyr dermed gjestene to Radisson Blu resorter midt i Norges største skidestinasjon.

– Vår målsetning er å fortsette å gi gjestene de aller beste hotellopplevelsene, og med et nytt frokostkonsept og alle de andre prisvinnende Radisson Blu-konseptene, er vi sikre på at vi kan gi gjestene våre akkurat det, sier Pontus Åkesson, GM ved Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil.

Radisson Blu er kjent for sine prisvinnende servicekonsepter og alle disse blir å finne hos det tidligere Park Inn by Radisson hotellet, som i desember konverteres til et Radisson Blu Mountain Resort & Residences. Hotellet har 369 rom og suiter, 166 leiligheter og ligger midt i skibakken i Trysil.

– Vi er glade for at vi nå kan tilby gjestene våre to utsøkte Radisson Blu resorter i Trysil og fortsette å gi gjestene de aller beste hotellopplevelsene og førsteklasses service, sier Tom Flanagan, Area Vice President for Rezidor Hotel Group i Norden.

Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil har oppdatert sitt servicetilbud og gir gjestene 100 % fornøydgaranti, 24-timers åpen resepsjon og Radisson Blus populære frokostbuffé. Hvert av de 369 rommene og suitene har fasiliteter som gratis høyhastighets trådløst Internett og flatskjerm-TV, mange av rommene byr også på fantastisk utsikt mot fjellene.

– Nytt for sesongen er også at vi har glasset inn uteserveringen vår på 150 kvm, slik at våre gjester får enda bedre plass på våre populære lunsjer og afterski. Vi utvider også kveldsmenyen, slik at vi er det ideelle stedet å avslutte en strålende skidag på, sier Pontus Åkesson.

To Radisson Blu resorter i Trysil

Med 67 utforløyper og utallige langrennsløyper utenfor døren, har Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil vært et naturlig valg for skientusiaster siden 2011. Hotellet ligger 802 meter over havnivå, og er en ideell base både for de som vil gå langrenn og de som vil kjøre utforløyper. I Kulpen Spa kan gjestene nyte et innendørs svømmebasseng og badstue, treningsområde og tolv behandlingsrom. Hotellet, som også er et populært konferansehotell, tilbyr 8 møterom og ligger mindre enn tre timer fra Oslo.

Konverteringen av hotellet har pågått gjennom sommeren og det nye Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil står klart til å ønske gjestene velkommen til åpningen av vintersesongen i desember 2016.

 

About hkp