FRA REZIDOR TIL STEIGENBERGER

Puneet Chhatwal  er ansatt som CEO i Steigenberger Hotels AG. Han kommer fra stillingen som Chief Development Officer i Rezidor.

Steigenberger Hotels AG er idag Tysklands ledende hotellselskap i toppsegmentet. Hovedkvarteret ligger i Frankfurt am Main og selskapet har totalt 80 hoteller i Tyskland, Østerrike, Sveits, Nederland og Egypt. Hotellene er fordelt på to varemerker; Steigenberger Hotels and Resorts med 47 individuelle førsteklasses og deluxe hoteller, og InterCityHotel med 33 hoteller i den øvre del av mellomklassesegmentet, lokalisert nær transportknutepunkter som jernbanestasjoner og lufthavner. InterCityHotel ble startet i 1987 av Deutsche Bundesbahn og er idag et 100% eiet datterselskap av Steigenberger Hotels AG.

Steigenbergers hovedfokus er på større europeiske byer, internasjonale lufthavner og attraktive feriesteder, så vel som destinasjoner rundt omkring i verden som f.eks. Midtøsten, Asia og Afrika.

Steigenberger er interessert i å utvikle egne hoteller, men også å drive eksisterende. Avhengig av type hotell og beliggenhet, operere de på managementkontrakter, leasing- eller franchiseavtaler, de eier ingen av hotellbygningene selv. De er interessert i å ekspandere internasjonalt. – Hvis den riktige partner med riktig eiendom på riktig destinasjon dukker opp, er vi interessert i å etablere oss i Skandinavia, sier Steigenbergs kommunikasjonsdirektør, Angelika Heyer.

Les hele artikkelen i oktoberutgaven av HRR

 

 

About hkp