FREDRIKKE NÆSS NY ADM. DIR PÅ GRAND HOTEL

Fredrikke Næss 2013Fredrikke Næss er ansatt som ny administrerende direktør ved ærverdige Grand Hotel i Oslo.

– Å overta som hotelldirektør på selveste Grand Hotel er en oppgave jeg gleder meg stort til, men som jeg også går inn i med en stor porsjon ydmykhet, sier Næss. Det finnes tross alt bare ett virkelig Grand Hotel i Norge.
Næss overtar stafettpinnen etter Svein-Petter Haslerud, som med stø hånd har ledet Grand Hotel siden 1994.
– Svein-Petter Haslerud har gjort en fantastisk jobb for både Grand Hotel og Rica Hotels, sier konsernsjef i Rica Hotels, Fredrik Utheim. Å lede et hotell av en slik størrelse, kvalitet og posisjon som Grand Hotel, krever svært mye av en leder. Vi er derfor svært tilfredse med å få en av Norges dyktigste ledere innen vårt fag på laget nå som Haslerud har valgt å trekke seg tilbake.
Fredrikke Næss er idag Area HR Director i Norden for Rezidor Hotel Group. Siden mai 2012 har hun også hatt ansvaret for driften av seks Park Inn hoteller i Norden. Hun har tidligere vært adm. dir. ved Clarion Hotel Royal Christiania og hotelldirektør ved Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo. Hun har også vært hotelldirektør ved Radisson SAS Hotel i Bodø og Thon Hotel Cecil i Oslo, i tillegg til en rekke lederstillinger innen drift og salg i hotellbransjen.

Fredrikke Næss har over lengre tid vist et stort engasjement for norsk reiseliv, og hun er engasjert i utviklingen av Norsk Hotellhøyskole og har blant annet vært medlem i Bransjerådet. Næss er utdannet bedriftsøkonom ved BI og har gjennomført Executive Development Program ved Cornell University.

– Jeg er opptatt av at Grand Hotel fortsatt skal være det fremste hotellet i Norge, sier Næss. Å lede teamet på Grand Hotel blir en spennende reise. Jeg ser frem til å bringe videre det utmerkede arbeidet som er lagt ned gjennom mange års arbeid med å tilby førsteklasses service og kvalitetsprodukter til Nobelprisvinnere og alle andre gjester.

 

About hkp