FREMTIDENS HOTELLROM I PARIS

Novotel og Microsoft har skapt en ny hotellopplevelse – rom 3120 – som kombinerer det beste av ny teknikk med innovativ arkitektur. I løpet av de neste månedene kan hotellgjester prøve å bo i fremtidens hotellrom, som er et nylansert pilotprojekt på Novotel i Paris. Et interaktiv speil, avansert multimedia og Xbox Kinect, er noen av de funksjonene som finnes i det futuristiske hotellrommet.

– Vi ville omdefinere hotellopplevelsen og tenke i nye baner, der vi blander design og ny, digital teknikk, sier Grègoire Champetier, global markedssjef for Accor.

Eksakt hva som venter gjestene på rom 3120 avslører ikke Novotel, det får gjestene selv oppdage. Men forskjellen fra et vanlig hotellrom merkes allerede i entréen, som er utformet
for å fungere som et slags trykkammer mellom omverdenen og rommets sensoriske miljø, fyllt med smarte funksjoner og interaktiv teknikk. Balkongen, med en fantastisk utsikt over Paris, omgis av en glasskapsel og gir gjestene følelsen av at de styrer et romskip når de spiller Xbox Kinect.

Microsoft har hatt en sentral rolle i rommets utforming, spesielt når det gjelder integrasjonen av Xbox 360-konsollen og dennes Kinect-sensor, som benytter bevegelses- og stemmegjenkjenning for å styre spill og underholdning.

Accors målsetning er å bli et globalt forbilde innen hotellbransjen og revolusjonere gjestenes
opplevelse. Rom 3120 er utviklet i linje med den målsetningen. I løpet av nær fremtid kommer utstyret på rom 3120 til å bli installert på andre hoteller i Novotels nettverk.

Rom 3120 på Novotel Vaugirard Montparnasse i Paris er åpnet for publikum frem til 14.februar 2012. Prisen starter på EUR 199 pr. natt.

 

About hkp