FRIDAY’S EKSPANDERER TIL TRONDHEIM

I mai 2012 åpner restaurantkjeden T.G.I. Friday’s sin første restaurant i Trondheim. Dette blir den andre restauranten som ikke er lokalisert i hovedstaden, og den sjette Friday’s restauranten i Norge.
– Vi er utrolig stolte over å tilføre Norge enda en T.G.I. Friday’s-restaurant. Det gleder oss at vi snart skal etablere oss i Trondheim og bli en del av byens restaurant- og uteliv, sier Espen Holm,
adm. dir. i T.G.I. Friday’s.
T.G.I. Friday’s er kjent for deres originale konsept som er basert på ekte amerikansk diner stil.
Den nye restauranten vil bli designet i ekte Friday’s-stil med fullverdig restaurant og bar. Restauranten kan tilby 260 sitteplasser, samt stor uteservering både i Nordre Gate og i spennende bakgård. De unike lokalene Friday’s overtar, ligger svært sentralt i den travle gågaten.
– Det er utrolig moro at vi har fått tilslag på disse fantastiske lokalene i Midtbyen. Det er den mest pulserende delen i Trondheim sentrum, sier Holm.
Det er Trondheims største eiendomsselskap, E.C Dahl Eiendom AS, som eier bygården som skal huse det populære spisestedet. De har også ansvaret for utviklingen av Midtbyen i Trondheim sentrum.
– Vi merker stadig større etterspørsel fra store og gode aktører som ønsker å etablere seg i Midtbyen. Vi har i lengre tid hatt et stort ønske om å få en profesjonell og dyktig aktør som T.G.I. Friday’s til Trondheim, og gleder oss over at byen endelig får oppleve Norges klart beste restaurantkonsept, sier Ole Eidem, eidendomssjef i E. C. Dahls Eiendom.

About hkp