GOLF-RESORT BLIR FIRST-HOTELL

Midt mellom Stockholm og Arlanda, ligger det nye First-hotellet First Hotel Lindö Park. Med tre golfbaner, restaurant samt konferansemuligheter, satser hotellet friskt på både fritids- og forretningsreisende.

I Vallentuna, 27 kilometer fra Arlanda og 32 kilometer fra Stockholm, ligger det siste tilskuddet til First-familien. Det eies av GolfStar, som også eier de tre golfbanene ved hotellet.

– Beliggenheten er perfekt, midt i et av Nord-Europas største golfanlegg. Hotellet har svært gode konferansefasiliteter og en rekke fritidsaktiviteter i umiddelbar nærhet som tennis, golf og langrenn om vinteren, sier Vibeke Raddum, administrerende direktør i First Hotels.

Det er Frame Invest som drifter hotellet, selskapet som også drifter First Hotel Arlanda Airport og First Hotel Norrtull.

GolfStars grunnlegger og arbeidende styreleder, Tony Trigell, er godt fornøyd og har stor tro på synergieffekter mellom selskapene.

– Det er en glede å ønske både First Hotels og Frame Invest velkommen som partnere. Dette vil styrke profesjonaliteten innen hotell- og restaurantdriften, samt innebære bedre service og tilgjengelighet for alle som besøker Lindö-anlegget, sier han.

First Hotels har allerede syv hoteller i Stockholm, i tillegg til hoteller på Arlanda og i nærliggende byer som Eskilstuna, Södertälje og Norrköping.

– Med First Hotel Lindö Park styrker vi vår posisjon ytterligere i et av de sterkeste hotellmarkedene i Skandinavia. Vi har nå godt over 40 hoteller i Sverige og tror på videre vekst inneværende år, sier Vibeke Raddum.

About hkp