GRAND NORDIC ER BLITT RICA HOTEL HARSTAD

Grand Nordic Hotel i Harstad skiftet 1. november navn til Rica Hotel Harstad. Hotellet, som har vært tilknyttet Rica Hotels gjennom en partneravtale siden 1996, har nå med navneskiftet og en ny franchise-avtale, knyttet enda tettere bånd til Rica Hotels.

– Rica Hotel Harstad er et hotell som holder en gjennomgående god standard, og det gleder oss at vi nå vil samarbeide enda tettere, sier kommersiell direktør i Rica Hotels, Pål Semb-Johansson.
Hotelldirektør Knut-Eirik Dybdal lover at gjestene vil merke forandring utover navnebyttet.
– På kort tid har vi satset 10 millioner kroner på renovering av de siste 40 rommene, resepsjon, lobby, restaurant, kjøkken og hotellets storstue for konferanser, Nordic Hall. Ytterligere 40 rom ble pusset opp i 2009. Den lokale forankringen i Harstad og den gode servicen, vil imidlertid være som tidligere, forsikrer Dybdal.

De tettere båndene til Rica Hotels gjør imidlertid at Harstad-hotellet vil nyte godt av fordeler knyttet til et tettere kjedesamarbeid – fordeler som også vil komme hotellets gjester til gode.
– Det handler om å sørge for en enda bedre opplevelse for gjestene, sier Semb-Johansson. Hotellet har levert god service i lang tid, og nå kan gjestene blant annet se frem til en bedre start på dagen. Rica Hotels’ prisvinnende frokost er utarbeidet i samarbeid med ernæringsfysiologer hos Olympiatoppen, og målet for Rica Hotel Harstad er helt klart:
– Rica Hotel Harstad skal servere byens beste frokost, slår Semb-Johansson fast.
Strategisk viktig
Nord-Norge har alltid vært en sentral landsdel for Rica Hotels – ingen annen norsk hotellkjede har flere hoteller enn nettopp Rica Hotels i vår nordligste landsdel.
– Vi åpnet helt nye Rica Hotel Narvik i «nabobyen» tidligere iår, og ved at vi nå styrker samarbeidet ytterligere i Harstad, viser vi at Nord-Norge er, og fortsatt vil være svært viktig for Rica Hotels, sier Semb-Johansson.

Populært hotell med lokalt eierskap
Rica Hotel Harstad er et fullservicehotell beliggende i sentrum av Harstad. Hotellet tilbyr 117 moderne rom, hvorav 80 er nylig oppusset. Ni av rommene er romslige suiter med utsikt mot byen eller sjøen. Syv møterom med kapasitet fra 10 til 400 personer dekker behovet for alt fra små møter til større konferanser. Hotellet tilbyr dessuten både restaurant, pub og bar, som er populære tilbud blant såvel boende gjester som byens øvrige befolkning.

Rica Hotel Harstad eies av Nordic-Gruppen – et heleid nordnorsk konsern med historie tilbake til 1957, da Erling og Solveig Utvåg etablerte Viking Restaurant i Harstad. Nordic-Gruppen eier foruten Rica Hotel Harstad, Rica Grand Hotel Tromsø, samt flere utesteder i de to byene.

 

About hkp