HELENE HALLRE – ET AV NORGES FREMSTE LEDERTALENTER

8-bransjenytt-mindre-helene-hallre-2016-2I E24s årlige talentkåring «Ledertalentene» er Helene Hallre, direktør ved ikoniske Radisson Blu Royal Hotel i København, kåret til det tredje beste ledertalentet i Norge. Hun er den eneste aktøren fra hotellbransjen på denne prestisjefulle topplisten og er i tillegg kåret til en av toppkandidatene i kategorien «Årets drivkraft».

– Mitt mål er hver eneste dag å gi gjestene våre minneverdige hotellopplevelser, bidra til å utvikle teamet mitt og skape gode resultater for selskapet. Det er fantastisk hyggelig å motta denne utmerkelsen, sier Helene Hallre.

Hun har også fått topplassering i kategorien «Årets drivkraft». Denne kategorien tar opp i seg operations/drift og kandidatene her har operativt lederansvar, og benytter dette til å skape dokumenterbare resultater for organisasjonen.

Dette sa juryen om Helene Hallre: Helene leder flaggskiphotellet til Radisson Blu i København, hotell Royal. Hun har imponert alle med sin måte å styre på, og nyter stor tillit på alle nivå i organisasjonen. Hun beskrives som sterkt forretningsdrevet, med meget god forståelse for hva som driver gjesteopplevelse, effektiv drift og konkurransekraft på lengre sikt. Helene involverer og engasjerer medarbeiderne i forbedringsarbeid, og er selv en aktiv og spillende trener. Hun omtales som utrolig strategisk, systematisk, kommersiell og med et meget godt overblikk og innsikt. Helene har alltid både en «plan A» og en «plan B».

For å finne Norges fremste talenter har E24 gjennomgått CVer, sjekket referanser og gjort intervjuer. Vurderingen har skjedd i flere ledd og en jury har til slutt kåret de fremste talentene. E24 arrangerer «Ledertalentene» i samarbeid med rekrutteringsselskapet Boyden Exceutive Search.

Helene Hallre ble kåret til “Årets Unge Leder i Reisebransjen” i 2015, bak denne tildelingen sto HSMAI, HRR og ledende aktører i reisebransjen.

About hkp