– HER HAR VI IKKE KOMPROMISSET PÅ NOE!

Det nærmer seg åpningen av det som skal bli Norges flotteste hotell og Oslos første hotell ved sjøkanten. 9. januar 2013 er det offisiell åpning av The Thief, på Tjuvholmen. Her ligger hotellet sammen med gallerier og gode restauranter og ikke minst Oslos nye store attraksjon, Astrup Fearnley Museet. I disse dager jobbes det på spreng med bygget, men alt er i rute forsikrer hotellets direktør, Marcus Majewski.

– For tiden driver vi med rekruttering til forskjellige stillinger, men alle lederstillinger er klare og frontlinepersonalet nogenlunde på plass. Hotellet er allerede blitt godt kjent og det er mange som ønsker å jobbe for oss. Som vanlig er det vanskelig å finne dyktige kokker, og vi leter ikke bare etter kokker, men kokker med lidenskap, entusiasme og som er vennlige, sier Marcus Majewski.

– Det som skiller The Thief fra andre hoteller, er at vi her ikke har kompromisset på noe. På de 7500 kvadratmeterne har vi valgt det ypperste av alt, fra materialer og møbler til ventilasjonsanlegg. Kort sagt finner du det beste i alle ledd på The Thief.

Vi skal satse mye på mat og drikke, som blir en veldig viktig del av hotellet. I et relativt lite hotell som The Thief, blir restauranten hjertet i hotellet. Vi får 119 værelser av god størrelse. De fleste rommene blir mellom 28 og 34 kvm og alle rommene får egen balkong.

– Petter Stordalen/The Thief er hovedsponsorer til Astrup Fearnley Museet og får dermed muligheten til å låne kunst til hotellet. Men selv om det blir mye kunst på hotellet, er det i første rekke servicen som skal skille oss ut.

Vi er ute etter et kjøpekraftig marked både på hverdagene og i helgene, og vi skal tilby fleksible priser, men ikke overdrevent fleksible. Vi er ikke noe gruppehotell, så de fleste bookingene vil komme nærmere ankomst, men vi har allerede tegnet flere interessante firmaavtaler. Vi har allerede fått mange positive tilbakemeldinger fra reisebyråene, som bekrefter at denne typen hotell trenges i Oslo. Hvis du ønsker et tradisjonelt ”old world” luksushotell, er vi ikke riktig hotell for deg, men for gjesten som er på jakt etter et moderne, sofistikert, elegant og avslappet hotell, er vi absolutt riktig produkt, avslutter hotelldirektøren på Tjuvholmen, Marcus Majewski.

Foto: Knut Ramstad

Les hele artikkelen i novemberutgaven av HRR.

About hkp