HOTELLKAFFE FOR EN TIER I KØBENHAVN

NETT Hotel Danmark 54862– Jeg er så lei av å høre hvor dyrt alt er i København, derfor begynner vi et sted som folk forstår, sier Karim Nielsen, adm.dir. for fire Brøchner Hotels i København (Hotel Kong Arthur, Hotel Fox, Ibsens Hotel og Hotel Danmark).

– Med øyeblikkelig virkning setter vi ned prisen på kaffe, hvis man bor på hotellet. I fremtiden serverer vi kaffe og espresso for 10 kroner. Det er mer enn en halvering. Det er ikke her vi skal tjene våre penger, selv om det er en god avanse. Vi skal bryte den onde sirkelen med ustanselig å få høre hvor dyr en kopp kaffe og en fatøl er rundt om i byen, sier han til standby.dk

Nå venter han med spenning, som hele hotellbransjen i Danmark, på om et totalt bortfall av moms ved konferenser og kongresser er med i regeringens “erhvervspakke”, som offentligjøres en av de kommende dagene.

– Det er trenges virkelig, når jeg ser at belegget på Københavns hoteller i gjennomsnitt vipper like omkring 50 prosent i februar, til tross for at vi har hatt store dager med motemesse. Akkurat februar er vi ikke bekymret for iår, for den har oversteget alle forventninger, men når jeg ser på helheten i fremtiden, er det i aller høyeste grad bruk for en politisk håndsrekning, sier Karim Nielsen.

 

About hkp