HVEM ER NORGES BESTE KOKKEKOLLEGA?

Har du en arbeidskollega som alltid stiller opp, som inspirerer, jobber hardere enn de fleste, eller som spiller de beste sangene på kjøkkenet? Nå har du muligheten til å gjøre heder på ham eller henne – det er nemlig igjen tid for å stemme frem Norges Beste Kokkekollega!

Kåringen arrangeres årlig av Knorr Piske og er åpen for ansatte i storhusholdningsbedrifter. Tittelvinneren er den som får flest stemmer på Facebook innen 18. desember. Under fjorårets kåring gikk Eirik Marthinsen fra Elvebredden Catering av med seieren, men hvem vinner den gjeve tittelen iår og med hvilken begrunnelse?

Morten Karlsen, Country Manager i Unilever Food Solutions, håper at mange også iår tar seg tid til å nominere og stemme frem arbeidskollegaer som har “det lille ekstra” på kjøkkenet.

– De fleste kokkekonkurranser berømmer den beste kokken matfaglig sett, men vi ønsker også å gi heder og ære til dem som gjør en ekstra innsats på kjøkkenet, for å skape et godt miljø og en bra arbeidsplass. Det kan gjerne være den beste kokken, men alle som jobber på et storkjøkken kan vinne denne tittelen, både faglærte og ufaglærte. Så nå er det opp til dere der ute å nominere og stemme frem deres favoritter, sier han.

Både vinneren av tittelen Norges Beste Kokkekollega, den som nominerte vinneren og en tilfeldig stemmegiver, får hver et reisegavekort til NOK 5000.

Mer informasjon om konkurransen, påmelding og regler finner du på: http://www.facebook.com/kokkekollega eller

http://www.unileverfoodsolutions.no/kokkekollega

 

 

About hkp