HVEM ER NORGES BESTE KOKKEKOLLEGA?

Har du en arbeidskamerat som alltid stiller opp, som inspirerer, jobber hardere enn de fleste, eller som spiller de beste sangene på kjøkkenet? Nå har du muligheten til å gjøre heder på ham eller henne – det er nemlig tid for å stemme frem Norges beste kokkekollega!

Konkurransen er åpen for ansatte i storhusholdningsbedrifter, og vinneren er den som får flest stemmer innen 20. desember. Konkurransen arrangeres i forbindelse med lanseringen av nye Knorr Piske. Nå håper Morten Karlsen, Country Manager i Unilever Food Solutions, at mange tar seg tid til å nominere og stemme frem arbeidskollegaer som også har “det lille ekstra” på kjøkkenet.

– Vi vet at det finnes utallige dyktige kokker og kjøkkenmedarbeidere rundt omkring på norske storkjøkken, så det skal ikke være mangel på gode kandidater. Nå er det opp til hver enkelt å nominere sin favoritt og fortelle hvorfor nettopp denne personen er så fantastisk å jobbe med, forklarer han.

Karlsen kan røpe at du har god grunn til å juble om din kandidat blir kåret til Norges beste kokkekollega.

– Vinneren er både den kokken som får flest stemmer, og den som nominerer ham eller henne. De vil få hver sin eksklusive Kenwood kjøkkenmaskin.

– Hotell- og restaurantbransjen har alltid vært tøff, og det handler om å jobbe smartere hver eneste dag. Jeg tror derfor at Norges beste kokkekollega er en person som blant annet bidrar med nye oppskrifter, tilberedningsmetoder og løsninger på kjøkkenet sitt. En som rett og slett gjør hverdagen lettere for sine kollegaer.

 Mer informasjon om konkurransen, påmelding og regler finner du på: http://www.knorrpiske.no/#/home

 

About hkp