KAMP PÅ KNIVEN I REZIDORS “CHEF APPRENTICE”

2 Kokkelærlinger Rezidor IMG_8046Under det årlige arrangementet ”Chef Apprentice”, på Radisson Blu Scandinavia Hotel nylig, deltok tilsammen 24 entusiastiske lærlinger fra hoteller innen Rezidor Hotel Group i hele Norge. Bevæpnet med talent og nyslipte kniver, gikk de til dyst for å hevde seg i toppskiktet.

Fantastisk moro! Med 6 sterke lag og alt fra menykomposisjon til smak og presentasjon på listen over målekriterier, klarte dommerpanelet til slutt å kåre et knippe verdige vinnere, konstaterer Kristoffer Solstad, Manager for People Development Norway.

Vinnerlaget besto av Simon Storebø (Radisson Blu Hotel Norge, Bergen), Øystein Olsen (Radisson Oslo Plaza), Even Amundsen (Radisson Blu Trondheim Airport) og Simen Christensen (Radisson Blu Gardermoen).

Målet med arrangementet ”Chef Apprentice”, var å inspirere dyktige kokkelærlinger innen  Rezidor Hotel Group to dager til ende. Workshops, fagquiz og kokkelering var bare noe av det som sto på programmet. I tillegg fikk lærlingene møte flere av hotellkjedens matleverandører, og fikk også input om hvilke karrieremuligheter de har, både nasjonalt og internasjonalt, innen Rezidor Hotel Group. – At lærlingene våre får mulighet til å bygge nettverk på tvers av hoteller og byer, og ikke minst utveksle erfaringer seg imellom, er kjempeviktig for oss. Lærlingene av idag er skaperne av fremtidens måltidsopplevelser, og derfor er dette et arrangement vi garantert kommer til å fortsette med, avslutter Kristoffer Solstad.

 

About hkp