KJETIL VASSDAL TIL ROYAL GARDEN

Kjetil Vassdal HighlandKjetil Vassdal er ansatt som ny adm. dir. ved Radisson Blu Royal Garden Hotel i Trondheim. Vassdal kommer fra stillingen som adm. direktør ved Quality Hotel & Resort Fagernes.
Vassdal har jobbet hele sin karriere innen hotellindustrien. De siste 17 årene har han hatt sentrale lederstillinger på ulike hoteller, samt på kjedekontor i Norge.
– Jeg ser virkelig frem til å komme igang med oppgavene som venter i Trondheim. Radisson Blu Royal Garden er et av regionens ledende hoteller, som nå er igang med en omfattende oppussing til over 100 millioner. Vi kommer til å få et fantastisk produkt å jobbe med fremover. Jeg gleder meg virkelig til å få jobbe tett sammen med ansatte og eiere av hotellet, samt kunder og næringslivet i Trondheim, forteller Vassdal.
– Jeg begynte min hotellkarriere i 1986 som piccolo i Rezidor, da på Radisson Blu Royal Hotel i Bergen. Det er selvfølgelig derfor veldig hyggelig å nå få komme tilbake til Rezidor-familien som adm. direktør, på et så stort og flott hotell som Royal Garden.
Vassdal har gjennom sin lange fartstid i hotellbransjen blant annet jobbet som driftsdirektør med ansvar for 60 hoteller i Norge og Sverige, og han har som administrerende direktør, ledet sitt hotell til å bli kåret til årets Clarion Hotel i Choice Skandinavia.
– Vi er svært godt fornøyd med å få en ressurs som Kjetil Vassdal til posten som General Manager på Radisson Blu Royal Garden Hotel. Jeg har store forventinger, og er sikker på at han kommer til å gjøre en strålende jobb, sier Christian Gartmann, Area Vice President i Norden, Carlson Rezidor Hotel Group.

About hkp