KLART FOR REISELIV 2012

2.- 4. mars går årets reiselivsmesse, Reiseliv 2012 i Norges Varemesse, Lillestrøm. Det satses sterkt på å lokke barnefamiliene til messen, med fullt av spennende aktiviteter og opplevelser for de yngste.

– Vi bygger bl.a. opp et enormt fort og stapper det fullt av morsomme aktiviteter, forteller prosjektleder for Reiseliv 2012, Torill Engelberg.

Mat er årets tema i hallen som inneholder internasjonale destinasjoner. På Reiseliv kan du få matopplevelser fra verden. Mat er en viktig del av alle reiser, og i «Smaken av verden»-området, vil du få inspirasjon blandet med en kulinarisk opplevelse.

I området «Sydover» finner du solreisene – med strandrestauranter og strandliv.

– Her vil vi gi deg følelsen av yrende gateliv i varmere land, forteller en entusiastisk Torill Engelberg.

Oppdag Norge

Reiseliv 2012 satser på Norge som aldri før. «Oppdag Norge» viser deg veien gjennom de beste opplevelsene landet har å tilby. Norge er uoppdaget for mange nordmenn. Reiseliv har som alltid et stort område med fokus på innenlandske reisemål. Nytt iår er innpakningen av det norske området. «Oppdag Norge» starter i syd og slutter i nord. På veien vil du finne uoppdagede Perler og unike stoppesteder med aktiviteter og opplevelser fra hele Norge.

– I messeområdet «Oppdag Norge» viser vi for aller første gang frem finalistene i kåringen av årets Reiselivs Perle 2012, forteller Torill Engelberg. 15 nominerte reiselivsPerler har gjort det de kan for å overbevise om hvorfor akkurat disse fortjener plassen som nominerte.

Underholdningsprogrammet på Reiseliv 2012 er mer omfattende enn noengang, og gjennomføres flere ganger i løpet av helgen 2. til 4. mars på fire ulike scener inne i Norges Varemesse.

 

About hkp