KROGSBØL FORLATER FIRST HOTELS

Helge Krogsbøl  (bildet) forlater stillingen som adm.dir. i First Hotels etter kun ett år.

– Jeg har sagt opp min stilling fordi det ble tydelig at jeg og styreleder  har ulike perspektiver for veien videre, sier Krogsbøl til Dagens Næringsliv.

– Vi er enige om at vi er uenige om veivalg og strategi. Og enige om at da er det beste at våre veier skilles, sier styreleder og majoritetsaksjonær Asmund Haare.

First Hotels teller over 50 hoteller i Skandinavia, derav 9 i Norge. I april ifjor overtok de driften av 12 hoteller i Danmark fra Nordic Choice. Det er nå snakk om å selge ett eller flere hoteller i Sverige for å styrke likviditeten. Et større lån skal også refinansieres i første kvartal.

Helge Krogsbøl ble ansatt som adm.dir. i First Hotels 1.januar 2011. Han kom da fra stillingen som Vice President Operations i First Hotels, en stilling han hadde hatt siden april 2009. Krogsbøl har lang erfaring i hotellbransjen og har innehatt ulike direktørfunksjoner i Thon Hotels, bl.a. på Thon Hotel Arena på Lillestrøm. Han har vært driftsdirektør for Thons kongresshoteller og Area Director for Benelux i Thon Gruppen.

Bjørnar Tretterud overtar nå som ny adm. dir. i First Hotels. Han kommer fra stillingen
som kommersiell direktør i First Hotels. Tidligere har han vært markedsdirektør i Clear Channel Norway AS.

 

About hkp