LAILA AARSTRAND – ÅRETS HOTELIER 2018

Laila Aarstrand er kåret til “Årets Hotelier 2018” under HSMAI AwardsMeet Ullevaal tirsdag. Hun har vært direktør ved Støtvig Hotel siden åpningen for seks år siden. “Årets Hotelier” arrangeres av HSMAI og Cornell Hotel Society Norway Chapter, prisen består av et studieopphold på General Managers Program (GMP) ved Cornell School of Hotel Administration i New York.

Laila Aarstrand beskrives som en leder med særdeles gode evner innen såvel salg som økonomi. I tillegg er hun spesielt god på ansettelser. Etter fem års drift har hotellet økt omsetningen fra 62 millioner, til 92 millioner kroner i 2018. Hennes gode økononomistyring har samtidig besørget årlige resultater på mellom 10 og 12% av omsetningen. I tillegg har hotellets belegg de siste årene vært på mellom 75 og 80%, med RevPAR i det absolutte toppsjikt.

I sin uttalelse sier juryen:

” Årets Hotelier har hatt en rekke lederstillinger i hotellbransjen. Vinneren beskrives som en som har særdeles gode evner innen både salg og økonomi. Også når det gjelder å rekruttere dyktige medspillere, har Årets Hotelier utmerket seg spesielt. Hotellet er blitt en attraktiv arbeidsplass for unge bransjefolk.

Det var i utgangspunktet ikke noen lett jobb å starte som leder for en ny hotellbedrift med beliggenhet på landet, men hun er lykkes med å skape et veldrevet hotell som leverer gode resultater til eierne, og ikke minst sørger for at gjestene kommer tilbake, gang på gang. Små og store kunder følges opp jevnlig. Årets Hotelier preges av meget stort engasjement og ansvarsbevissthet, og en usedvanlig stor evne til å nå oppsatte mål.”

“Årets Hotelier” 2018 er Laila Aarstrand

                                   De andre finalistene i Årets Hotelier 2018 var:

Jørgen Ljunggren, Cluster General Manager, Radisson Blu Airport Hotel & Park Inn by Radisson Oslo Airport

Erik Taraldsen, direktør, Thon Hotel Lofoten

Anne-Margrethe Tveit, direktør, Quality Airport Hotel Gardermoen

Arild Vollan, direktør, Scandic Hell

 

Bilde: “Årets Hotelier 2018” Laila Aarstrand, med juryens leder, Torgeir Silseth.

About hkp